Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Portmontør


Portmontør – Sjælland

Er kvalitet dit varemærke? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med montage af porte og gitre på Sjælland? Så er du måske vores nye medarbejder.


JGS Metal er en relativt ung smedevirksomhed i kraftig vækst. Vi laver trapper, gelændere, låger og meget andet i metal. Derudover er vi fast port montør på Sjælland for en stor producent. Til denne funktion har vi brug for en ny kollega med følgende egenskaber:

  • Erfaren med montage af porte
  • Kvalitetsbevidst og præcis
  • Servicemindet
  • Fleksibel og parat til at gøre arbejdet færdigt når det kræves.

Der kan være mange forskellige veje ind til jobbet, men du har helt sikkert en håndværksmæssig uddannelse kombineret med nogle års erfaring med at arbejde selvstændig fra opgave til opgave. Hvis du er smed er det en klar fordel. Du forstår vigtigheden af at sørge for, at planlægningen er i orden, så dagene hænger godt sammen. Denne del af jobbet er meget central, da lønsomheden i høj grad hænger sammen med god planlægning og effektiv logistik.

Det vil være en fordel, hvis du er fortrolig i at bruge PC på brugerniveau. Du har minimum kørekort B og gerne B/E.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold på en god arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer godt humør i hverdagen. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for at udvikle sig selv og være med til at udvikle virksomheden.

Stillingen søges på http://www.dinbusinesspartner.dk under jobs.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte John Martinussen på telefon 27508868 eller mail john@dinbusinesspartner.dk
A webform by Podio – click here to get yours