Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Smed

Smed – Sjælland

Er kvalitet dit varemærke? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med en bred vifte af smedeopgaver? Så er du måske vores nye medarbejder.

Stantek Smede- & Maskinværksted ApS i Store Heddinge er en familiedrevet smedevirksomhed i kraftig vækst. Virksomheden har eksisteret i 35 år og drives nu af 2. og 3. generation. Vi laver alt indenfor smedearbejde lige fra kunstværker til industrielle produkter. Vi er en virksomhed, der frem for alt sætter kvaliteten i højsædet.

Vores nye smed kan nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • Erfaren med en bred vifte af smedeopgaver
  • Kvalitetsbevidst og præcis
  • Målrettet
  • Fleksibel og parat til at gøre arbejdet færdigt når det kræves
  • Meget gerne erfaren med kvalitetsledelse

Der kan være mange forskellige veje ind til jobbet, men du har helt sikkert en baggrund som faglært smed og gerne kombineret med relevant efter- og videreuddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har svejsecertifikat til MAG-svejsning. For den rette kandidat vil der dog være mulighed for den nødvendige efteruddannelse.

Du nyder at arbejde selvstændigt og træffer gerne dine egne beslutninger i forhold til mulige løsninger i en konkret opgave. Det vil være en fordel, hvis du er fortrolig i at bruge PC på brugerniveau. Du har minimum kørekort B og gerne B/E. Det meste af tiden foregår arbejdet på værkstedet i Store Heddinge, men lejlighedsvis er vi også ude og montere vores produkter.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold på en god arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer godt humør i hverdagen. Vi vil i udvælgelsen af vores nye medarbejder lægge stor vægt på en positiv indstilling og en naturlig glæde for at gå på arbejde. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for at udvikle sig selv og være med til at udvikle virksomheden. Inden så længe flytter vi værkstedet til en stor 1.000 m2 hal.

Stillingen søges på www.dinbusinesspartner.dk under jobs.

Ansøgningsfrist: 27. april 2017. Vi holder samtaler løbende, så du kan med fordel sende din ansøgning med det samme.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte John Martinussen på telefon 27508868 eller mail john@dinbusinesspartner.dkA webform by Podio