Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Ydelser

Er du fanget i hamsterhjulet?

En stor del af de små og mellemstore virksomheder lever livet fra dag til dag uden konkrete planer for virksomhedens langsigtede udvikling.

Det kan betyde, at virksomheden ender med at være ufokuseret i forhold til kunder og produkter. Ejeren oplever at knokle dagen lang, men det bliver til hurtigt løb på stedet og ofte opnår man ikke de resultater man ønsker.

Jeg tilbyder et gratis strategicheck, hvor vi tager pulsen på virksomhedens strategiske fundament. Efterfølgende får virksomhedens ejer en rapport med 3-5 konkrete udviklingsforslag, der vil bringe virksomheden ud af hamsterhjulet, så der er fart på med fast grund under fødderne.

Kontakt mig, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende strategicheck

Har du mærket smerten ved at rekruttere den forkerte medarbejder?

En af de vanskeligste discipliner indenfor HR er rekruttering af de rigtige medarbejdere.

Jeg tilbyder at gennemføre rekrutteringsforløb fra start til slut med 3 måneders garanti for fastholdelse af medarbejderen. En rekrutteringspakke vil som hovedregel indeholde følgende elementer:

 • Udarbejdelse af kompetenceprofil
 • Udarbejdelse af stillingsopslag
 • Offentliggørelse på diverse medier og portaler (annoncering aftales særskilt)
 • Indsamling af ansøgninger
 • Screening af ansøgere
 • Afvikling af jobsamtaler – herunder 2. samtale med finalister
 • e-stimate adfærdsprofil og individuel tilbagemelding til kandidater
 • Referencetagning
 • Formidling af afslag

Herudover kan tilvælges et onboardingforløb, hvor jeg hjælper med at tilrettelægge introduktionen af medarbejderen i jobbet og følger op på, at alt går godt i den vanskelige opstart.

Prisen ligger typisk på en halv månedsløn.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om rekruttering.

Udvikler du din virksomhed?

De fire grundformer for innovation, som de er defineret af OECD er:

 • Produktinnovation
 • Procesinnovation
 • Markedsinnovation
 • Organisatorisk innovation

Hvis man arbejder struktureret med disse fire innovationsformer kan man favne over store dele af virksomheden og sikre, at man holder sig i trit med udviklingen.

Jeg var i perioden december 2012 til december 2014 tilknyttet EU projektet VidenMetro, hvor vi udviklede innovationsprojekter med henblik på skabelse af beskæftigelse for akademiske arbejdskraft i små- og mellemstore virksomheder. Herigennem har jeg set mange eksempler på, at virksomheden går i stå, hvis man ikke prioriterer innovation. Men det kan være svært at komme i gang.

Gør noget ved det, hvis du har en følelse af, at der er et uforløst potentiale i din virksomhed.

Husk også den femte innovationsform: Strategisk innovation.

Innovation af virksomhedens forretningsmodel er ofte meget mere effektfuldt end f.eks. produktinnovation. Jeg hjælper gerne med udarbejdelse af virksomhedens forretningsmodel, så det bliver tydeligt, hvor der er potentiale for udvikling.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om innovationsprojekter i din virksomhed. Hvis du overvejer at ansætte en medarbejder med enten en erhvervsuddannelse eller en akademiker er der oven i købet mulighed for at opnå støtte på op til 150.000 kr.  til medarbejderens løn det første år!

Er din virksomhed begravet i store mængder papir?

Hvis Jeres arbejdsprocesser er præget af videndeling på papir, så har I et uforløst potentiale.

Digitaliseringen har efterhånden nået et niveau og en hastighed, hvor man som virksomhed er alvorligt bagud, hvis man primært bruger papir til at kommunikere og dokumentere de ting, der sker i virksomheden.

I DIN BusinessPartner har vi efterhånden hjulpet mere end 20 virksomheder med at komme i gang med at bruge de nye teknologiske muligheder. Vi bruger Podio som platform, og i dette værktøj får du helt automatisk et socialt intranet, et fildelingværktøj, opgavestyring og meget mere. Derudover kan det tilpasses til dine ønsker og integreres med f.eks. e-conomic.

podio_logo